Carbassa farcida d’ arròs

Temps: 1 hora

Ingredients (per 2 persones):

  • 1 carbassa

  • 70g d’arròs basmati

  • 1 ceba

  • 1 all

  • 2 porros

  • un grapat de nous

  • formatge ratllat

  • oli d’oliva

  • sal

 Preparació:

Partir la carbassa per la meitat, i posar-la dins el forn amb un raig d’oli fins que quedi ben cuita i puguem treure la polpa sense problemes. Tallem la polpa en daus i ho deixem reposar. Posem l’arròs a bullir i tallem les verdures i les coem en una paella amb una mica d’oli.

Quan l’arròs estigui cuit el saltegem a la paella amb la verdura, els daus de carbassa i les nous. Posem tota la barreja dins la carbassa i afegim el formatge ratllat per sobre. Ho posem al forn perquè quedi ben gratinat.

Consell:

Si és molt complicat partir la carbassa crua la podem introduir durant uns minuts al forn perquè s’estovi una mica. Podeu combinar les verdures que vulgueu.

Ull dietètic:

– Per completar-ho i fer un plat únic podem afegir-hi pollastre o llegums (llenties).

– És un plat molt ric en carotens.

png_base643d6c872a89639c97

Deixa un comentari